23/11/09

Bases: inscripció III MERCAT D'ARTa la Garriga






Garrigart, el col·lectiu de persones vinculades al món de l’art, juntament amb la Fundació Fornells Pla- Conxa Cisquella, organitza el III Mercat d’art, que es durà a terme els dies 12 i 13 de desembre del 2009 al poble de la Garriga.



El GarrigART té com un dels seus objectius posar a l’abast dels artistes un espai d’intercanvi d’experiències i coneixement, i al públic  la possibilitat d’accedir a obres originals a un preu assequible.

La convocatòria està oberta a tots els artistes locals o amb vincles a la Garriga, que vulguin participar amb les modalitats artístiques: pintura, dibuix, escultura i fotografia. Cadascú ha de ser capaç de valorar si la seva aportació és creativa o no a l’hora de decidir si vol participar. Garrigart es reserva el dret de no acceptar aquelles peces que siguin purament artesanals, pel fet que ja existeix un mercat d’artesania a la Garriga.

INSCRIPCIONS
Les persones que vulguin participar al III Mercat d’art de GarrigART hauran de fer arribar per correu electrònic o bé portar-ho directament a la botiga d’art Sílvia Navarri / a l’escola d’art La Mà del Tintorer , les dades que es sol·liciten. El correu electrònic és garrigart@yahoo.es. També us podreu mantenir al corrent de la organització al bloc http://garrigart.blogspot.com/.

El termini per la preinscripció finalitza el  4 de desembre  de 2009.

La participació en aquesta fira comporta l’acceptació d’aquestes bases i de les decisions que prenguin les comissions organitzadores

BASES DE PARTICIPACIÓ AL MERCAT D'ART DE GARRIGART

1- El III Mercat d’art tindrà lloc els dies 12 de desembre de les 10h a les 19h i el 13 de desembre de les 10h a les 14h, a la Plaça de l’Església.  

2- La quota de participació és de 10€ per persona, per despeses d’organització i per dur a terme activitats o projectes destinats a potenciar el món de les arts plàstiques a la gent del poble de manera altruista o gratuïta. S’ha de fer efectiva al nº de compte: 2100- 0126-15-0101995838.  

3- La participació queda oberta a tots els artistes, majors de 18 anys, que presentin propostes artístiques vinculades al món de la pintura, el dibuix, l’escultura i/o la fotografia.  

4- Els artistes podran exhibir i vendre les seves obres. El preu màxim de venda és de 50 €. Caldrà que cada participant posi el preu de l’obra al darrera d’aquestes.  

5- Els beneficis obtinguts de les vendes seran íntegrament per l’artista, destinant un percentatge voluntari per dur a terme activitats o projectes destinats a potenciar el món de les arts plàstiques a la gent del poble de manera altruista o gratuïta.

6-Ens organitzarem per grups, de nombre variable d’integrants segons el número de participants. De cada grup hi haurà dos representants. Els representants de cada grup seran responsables de col·laborar en el bon funcionament de l’organització del mercat (muntatge i desmuntatge,...) i informar de qualsevol anomalia que es pogués produir abans, durant o després del Mercat. No obstant això, tothom forma part activa d’aquest mercat.

7- Cada participant serà responsable de les seves obres, de la venda i atenció al públic, podent organitzar-se per torns amb els membres del seu grup.
 
8- La infraestructura consistirà en taules, bancs, cadires i llums. No cal que ningú porti altre tipus de material, exceptuant per decorar les taules.


    9. La distribució de les taules i els grups serà realitzada per la comissió organitzadora. L’espai que disposarà cada participant per la venda de les obres, variarà en funció del nombre de participants. S’informarà de les dues coses a la reunió del dia 9 de desembre a les 19:30 a la Fundació Fornells-Pla i Conxa Cisquella, un cop s’hagi acabat el termini d’inscripció .  S’entendrà que si no es va a la reunió, s’haurà de seguir les directrius que s’hagin acordat.

    10- Per al muntatge de les parades s’haurà d’estar a les 9h a la Plaça, els membres del grup o els seus representants. Un cop acabada la fira es desmuntarà deixant-ho tot tal i com ho trobem abans de muntar-ho.  

    11- Al final del GarrigART es sortejarà una obra, que podrà triar el guanyador/a del sorteig. Amb els beneficis del sorteig es pagarà a l’autor el valor de l’obra sortejada.


    12- Els participants es faran càrrec, si cal, de les activitats paral·leles que es duguin a terme dins del mercat.