22/5/09

GARRIGART 09 Mercat d'Art


El col·lectiu de persones artístiques locals que va organitzar el Supermercat d’art el Nadal passat,

juntament amb la Fundació Fornells Pla- Conxa Sisquella, organitza el GarrigART, que es durà a terme els dies 4 i 5 de juliol al poble de la Garriga.

El GarrigART té per objectiu posar a l’abast dels artistes, o persones artístiques, un espai d’intercanvi d’experiències i coneixement a la vegada que, al públic la possibilitat d’accedir a obres originals a un preu assequible.

La convocatòria està oberta a tots els artistes o persones artístiques locals o amb vinclulats a la Garriga, que vulguin participar amb qualsevol modalitat artística.
Cadascú ha de ser capaç de valorar si la seva aportació és creativa o no a l’hora de decidir si vol participar.


INSCRIPCIONS

Les persones que vulguin participar al GarrigART hauran de fer arribar per correu electrònic les dades que es sol·liciten. El correu electrònic és garrigart@yahoo.es. També us podreu mantenir al corrent de la organització al blog http://garrigart.blogspot.com/.

El termini per la preinscripció finalitza el 10 de juny de 2009.

La participació en aquesta fira comporta l’acceptació d’aquestes bases i de les decisions que prenguin les comissions organitzadores.


BASES DE PARTICIPACIÓ AL GARRIGART

El GarrigART tindrà lloc els dies 4 de juliol de les 10h a les 20:30h i el 5 de juliol de les 10h a les 14h, a la Plaça de l’Església.

La quota de participació és de 10€, per despeses d’organització i creació de l’associació del col·lectiu d’artistes. S’ha de fer efectiva al nº de compte: 2100- 0126-15-0101995838.

La participació queda oberta a tots els artistes, majors de 18 anys, que presentin propostes artístiques vinculades al món de la pintura, dibuix, escultura, ceràmica, disseny, fotografia... Qualsevol suport és vàlid si el contingut és creatiu.

Els artistes o persones artístiques podran exhibir i vendre les seves obres. El preu oscil·larà entre 5 i 50 €. El mínim d’obres per participar és de 10.

Els beneficis obtinguts de les vendes seran íntegrament per l’artista, destinant un % voluntari per dur a terme activitats o projectes destinats a potenciar el món de les arts plàstiques a la gent del poble de manera altruista o gratuïta.

Ens organitzarem per grups, de nombre variable d’artistes segons el número de participants. De cada grup hi haurà un o més responsables de l’organització de l’espai, del muntatge i desmuntatge de la infraestructura que ens deixa l’ajuntament.

Cada participant serà responsable de les seves obres, de la venda i atenció al públic, podent organitzar-se per torns amb els membres del seu grup.

La infraestructura consistirà en taules, parasols, bancs i cadires disposades segons un ordre, a distribuir a parer de cada grup.

Per al muntatge de les parades s’haurà d’estar a les 9h a la Plaça, els membres del grup o el seu representant. Un cop acabada la fira es desmuntarà deixant-ho tot com ho trobem abans de muntar-ho.

La distribució de les taules i els grups serà realitzada per les comissions organitzadores i es comunicarà un cop s’hagi acabat el termini d’inscripció.

Al llarg del cap de setmana es podran comprar numeros pel sorteig d'una obra ,a escollir pel propi guanyador, d'entres les que trobarà al mercat d'art. El sorteig es farà al final del GarrigART ( diumenge 5 a les 13h). Amb els beneficis del sorteig es pagarà a l’autor el valor de l’obra sortejada.

12/5/09

Fotos del I supermercat d'art de la Garriga















http://picasaweb.google.es/albumeperis/SUPERMERCATART08LaGarriga#

Supermercat Art de La GARRIGA 2008


Durant el cap de setmana 13 i 14 de desembre es va realitzar el primer supermercat d'art de la Garriga a la plaça de l'ajuntament del mateix poble. Malgrat el fred, els contratemps, la novetat, els nervis, els imprevistos i les gotes de pluja...el supermercat d'art va ser un èxit!

Durant tot el cap de setmana, des de les 10h del mati fins a les 20.30 del vespre la gent va estar passant per veure les diferents paradetes, on els diferents artistes emergents de la Garriga tenien exposada la seva obra. Es podia veure varietat d'obres d'art: dibuix, collage, pintura, linolium, xapes, cullarets, bolsos, mocadors, semarretes, davantals, ornaments.... totes elaborades a mà pels propis artistes.

La gent del poble va manifestar que li havia agradat aquest esdeveniment i molts artistes estem contents de com va anar tot...

Ja ens estem plentejant fer una segona edició del mercat d'art en el mes de juny.

GRÀCIES A TOTS I TOTES per fer possible aquest trobada!
Fins aviat

11/5/09

Benvinguts a l'espai Garrig-ART!!!